Header afbeelding

Roma zipSCREEN

Een Roma zipSCREEN is kan zowel voor kleine, smalle ramen als grote, brede vensters gemonteerd worden. Deze windvaste zonwering net zoals een gewone screen, vlak voor het raam bevestigd. Uniek van de Roma zipSCREEN is de zijgeleiding. Door middel van een rits-principe wordt het doek als het ware in de zijgeleiding getrokken. De wind kan dus niet van de zijkant achter het doek slaan waardoor irritant klapperen (of ergere schade door plotselinge rukwind) is uitgesloten. En zo kent de Roma zipSCREEN nog een aantal unieke, slimme oplossingen.

Slim bedacht

Uniek voor Roma zipSCREEN is de kast waarin het doek opgerold zit. Die kast heeft namelijk een ruimte aan de achterzijde van de kast waardoor warmte kan ontsnappen. Gedurende de dag, als de zon op het screen brandt, loopt de temperatuur tussen het screen en uw raam behoorlijk op. Warme lucht stijgt en kan ontsnappen door die ruimte aan de achterzijde van de kast. En dat scheelt al snel 3 graden warmte die nu niet via de ramen aan uw woning afgegeven wordt! Slim bedacht en uniek voor het Roma zipSCREEN.

Een Somfy motor voor de bediening is standaard bij uw Roma zipSCREEN. Ook is het mogelijk de bediening volautomatisch te laten verlopen; kies voor een zonnesensor en u heeft er geen omkijken meer naar. Er wordt tot 75% van het zonlicht gefilterd terwijl u gewoon naar buiten kunt blijven kijken. Er kan gekozen worden uit 350 verschillende kleuren en dessins voor het doek. Als u een Roma zipSCREEN in werking wilt zien, bezoekt u onze showroom.