Header afbeelding

Uitvalschermen kopen in Axel

Voor de mooiste uitvalschermen kunt u in de omgeving van Axel het beste terecht bij Jack Lensen.

Het is warm en u hebt op het terras die luie ligstoel al klaar staan. Tafeltje ernaast met een lekker koel drankje. Voor u het weet bent u in dromenland om na een half uurtje drijvend in het zweet weer wakker te worden. Pal in de zon is toch wel erg warm.

Creƫer daarom met een uitvalscherm een schaduwrijk paradijs op uw eigen terras. Dat is heerlijk vertoeven in mooi weer zonder dat u oververhit raakt.

Voordelen uitvalscherm

Niet alleen buiten op uw terras heeft u voordeel van een uitvalscherm. Ook binnen blijft uw woning koel en fris. Geen angst voor plotselinge regen: het zonweringsdoek van het scherm kan wel tegen een buitje. U moet het scherm wel laten drogen, voordat u het weer oprolt.

Nog meer voordelen?

 • Uitvalschermen zijn er in alle maten tot 10 meter breed met een uitval van 4 meter.
 • In zoveel kleuren en dessins verkrijgbaar, dat er altijd wel iets bij zit, dat bij uw huis en interieur past.
 • Vrij uitzicht naar buiten blijft behouden.
 • U kunt er met gemak onderdoor lopen.
 • Het scherm is een fraaie toevoeging aan uw woning.


 • Schermbediening

  U kunt ervoor kiezen de bediening aan de buitenzijde of de binnenzijde van de woning te laten plaatsen. De bediening varieert van eenvoudige handbediening met bandopwinder tot een geautomatiseerd systeem, dat u vanuit uw luie stoel bestuurt met een afstandsbediening.  Onderhoud van een uitvalscherm

  Een uitvalscherm behoeft weinig onderhoud. Het zonweringsdoek kan tegen regen en wind en is water- en vuilafstotend. Bij de keuze voor een elektrisch bedieningssysteem zal het scherm langer meegaan vanwege de perfecte sluiting van het doek, waardoor weer en wind er geen vat meer op hebben.

  Wilt u meer zien dan wat u hier digitaal kunt vinden? Kom dan gerust naar onze showroom voor advies. Wij zullen u graag een demonstratie geven van de verschillende mogelijkheden.