Header afbeelding

Rolluiken

Bent u vaak ’s nachts aan het werk of heeft u een jong gezinslid die overdag gebruikt maakt van een slaapje. Dan is een rolluik de perfecte oplossing voor u. Een rolluik verduisterd de gehele ruimte en isoleert, waardoor u rustig overdag slaap kan vatten.

Wij hebben de volgende rolluiken in ons assortiment:

 • Opbouwrolluiken
 • Inbouwrolluiken
 • Schuine rolluiken
 • Dakraam rolluiken
 • U kunt kiezen uit rolluiken die handmatig of elektrisch bedienbaar zijn.

  De functies

  Isoleren en warmtewerend: Als het warm weer is houdt een rolluik de warmte buiten. In uw woning blijft het dan lekker koel. En in de winter houdt een rolluik de kou buiten, waardoor het heerlijk warm blijft in huis. Dit komt door isolatie dat dubbelwandig is en voorzien is van lamellen.

  Veiligheid en inbraken:

  Een rolluik kan er voor zorgen dat het veilig is in uw woning. Het schrikt vaak inbraakpogingen af.

  Verduisterend en geluiddempend: Rolluiken werken verduisterend u kunt het toepassen als u in de middag even wilt slapen. Zo blijft het donker. Het werkt isolerend waardoor u rustig kunt slapen als er buiten bijvoorbeeld aan de weg wordt gewerkt.

  Privacy: Het geeft privacy. Als u uw rolluik naar beneden heeft bediend, kunnen buitenstaanders niet naar binnen kijken.

  Onderhoud en installeren

  Het beste is om rolluiken 1 of 2 keer per jaar aan onderhoud te voorzien. Eén van onze professionele monteurs verzorgt graag het installatie van uw zonwering.

  Graag verwijzen wij u naar onze producten, zoals zipscreens en nog tal van verschillende zonweringen.

  Voor meer informatie bent u altijd welkom in onze winkel in Axel. www.Zonwering-axel.nl