Header afbeelding

Kostenopgave zonwering

Vraag voordat u overgaat tot aankoop van binnen- of buitenzonwering, een kostenopgave bij ons speciaalzaak aan. Een kostenraming aanvragen verplicht u tot niets. Gaat het om zonwering voor binnen? Of voor aan de woning, dus buiten? En weet u bij benadering naar welke soort zonwering uw voorkeur uitgaat? Hoe breed en hoe hoog moeten ze ongeveer zijn? Wat zijn de aantallen? Probeer ons zo volledig mogelijk te informeren. Op basis van uw aanvraag sturen wij u binnen 3 werkdagen een kostenopgave. Een raming die u positief zal verrassen! Maak nu gebruik van de mogelijkheid een raming van de kosten van zonwering bij ons aan te vragen. En die aanvraag is natuurlijk geheel vrijblijvend. We brengen er geen kosten voor in rekening.

Veelomvattende collectie

U wilt uw woning koel en fris houden, maar weet nog niet precies welke zonwering geschikt is? Dan wordt het moeilijk u een kostenopgave voor zonwering te geven. Om de prijzen op een rijtje te zetten, hebben we toch enige uitgangspunten nodig. Oriënteer u in dat geval eerst even via onze website. In deze digitale showroom kunnen we u echter maar een beperkt gedeelte van ons assortiment laten zien. Voor een presentatie van onze veelomvattende collectie screens, jaloezieën, markiezen, knikarmschermen en tal van andere zonweringsoplossingen, nodigen wij u van harte uit onze showroom te bezoeken. Daar kunnen we u niet alleen van advies op maat voorzien, u de laatste modellen, dessins tonen en bedieningssystemen tonen, maar ook direct een kostenopgave voor uw zonwering doen.

Wij hebben regelmatig aanbiedingen in zonwering. Ook voor deze acties geldt dat deze speciale tarieven voor zonwering inclusief levering, montage en fabrieksgarantie zijn. Op = op dus wees snel met het aanvragen van een kostenopgave voor deze actiemodellen zonwering.